Προφίλ

     Η εταιρεία μας 'Jet Power' δραστηριοποιείται στο χώρο των σκαφών αναψυχής  και των τετραροδων οχηματων  από το 1982.

   Στις δραστηριότητές της περιλαμβάνεται η εμπορία και η επισκευή όλων των προϊόντων της Bombardier Recreational Products: των προσωπικών σκαφών αναψυχής Sea Doo, των οχημάτων παντός δρόμου ATV's Can Am και των μηχανών χιονιού snowmobiles Ski Doo & Lynx.

   Το συνεργείο μας διαθέτει άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό ικανό να καλύψει οποιοδήποτε πρόβλημα σας παρουσιαστεί.
Επίσης διαθέτουμε πλήρη γκάμα γνήσιων και μόνο ανταλλακτικών για όλα τα προϊόντα της εταιρείας Bombardier Recreational Products.

   Από το 2005 γίναμε οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα των μηχανών χιονιού Ski Doo snowmobiles της BRP και έχουμε σε stock ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα.

   Επίσης από τα μέσα του 2007 έχουμε την αποκλειστική αντιπροσωπία στην Ευρώπη της παγκοσμίου φήμης εταιρεία ερπυστριών MATTRACKS για όλα τα 4x4 οχήματα.

   Η Jet Power διαθέτει εξουσιοδοτημένο συνεργείο για όλα τα προϊόντα της Bombardier Recreational Products: Sea Doo, Can Am, Ski Doo & Lynx.

   Παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε όλους μας τους πελάτες με την 30ετή πείρα που διαθέτουμε στη συντήρηση και επισκευή των σκαφών αναψυχής, 4τροχων οχημάτων & μηχανών χιονιού.

   Eπίσης διαθέτουμε πλήρη γκάμα γνήσιων και μόνο ανταλλακτικών, τα οποία αποστέλλουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!